EP 2022 Hrvatska pobijedila Island u uzbudljivoj završnici

Ponedjeljak, 24. siječnja 2022. 17:17 Napisao/la  SC

Na kraju utakmice Ivan Pešić držao momčad u utakmici (ukupno 13 obrana), Tin Lučin proglašen igračem utakmice

Ivan Pešić
Ivan Pešić

Hrvatska je pobijedila Island u 3. kolu Skupine I rezultatom 23:22 u utakmici velikih preokreta u drugom dijelu utakmice.

Na odmoru Hrvatska je zaostajala dva pogotka (10:12), u drugom dijelu hrvatska obrana dozvolila je Islanđanima samo tri pogotka u prvih petnaest minuta i stekla najveću prednost od pet pogodaka (19:14) da bi u zadnji petnaest minuta Islanđani prvi dostignuli prednost, a onda i poveli (22:21).

Na kraju utakmice Ivan Pešić držao je momčad u utakmici (ukupno 13 obrana), Hrvatska je pobijedila iako postignula samo tri pogotka u zadnjih petnaestak minuta.

Tin Lučin proglašen je najboljim igračem utakmice, riječki rukometaš na ovom prvenstvu definitivno je navijestio visoku klasu.

ISLAND: Gustavson, V. Kristjansson, Gislason, M. Magnusson, Halgrimsson, Vidarsson, Gudjonsson, K. Kristjansson, Einarsson, Thorkelsson, Asgeirsson, O. Magnusson, Aronsson, T. Jonsson

HRVATSKA: Pilipović, Marić, Gadža, Gojun, Pešić, Maraš, Načinović, Čupić, Cindrić, Lučin, Martinović, Šipić, Ćavar, Glavaš, Srna, Jelinić

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.