HRS objavio dobru vijest, Kraljice šoka igraju pred gledateljima

Srijeda, 24. studenog 2021. 10:33 Napisao/la  SC
HRS objavio dobru vijest, Kraljice šoka igraju pred gledateljima

HRS je objavio sljedeću vijest:

Dugoočekivana vijest iz Stožera civilne žaštite Istarske županije napokon je stigla i sve nas obradovala. Prijateljskom susretu ženskih reprezentacija Hrvatske i Slovenije, 27. studenog u 19.00 sati, moći će prisustvovati i gledatelji. Ne doduše s punim kapacitetom Žatike, već jednom četvrtinom, ali bolje išta, nego prazna dvorana.

Cijene ulaznica su simbolične – 20 kuna iza gola i 30 kuna bočna strana tribina. Pri tome, za ulazak u dvoranu morate imati COVID potvrdu, potvrdu o preboljenju korone u posljednjih 180 dana, PCR test ne stariji od 72 sata, odnosno antigen test ne stariji od 48 sati. Nošenje maski tijekom cijelog boravka u dvorani se podrazumijeva.

Karte će se moći kupiti online putem interneta od srijede, 24. studenog na linku: www.ulaznice.hr, odnosno na blagajni dvorane na dan susreta od 13.00 sati.

Dođite i podržite „Kraljice šoka“ uoči puta u Španjolsku na Svjetsko prvenstvo gdje ih nije bilo punih deset godina. Budite sigurni da vas neće razočarati. Keti, Lara, Tea, Ćami, Kapi, i ostale naše sjajne rukometašice trebaju vašu podršku uoči teških iskušenja koja ih čekaju na svjetskoj smotri. Subota 27. studeni, 19.00 sati, dvorana Žatika. Vidimo se!

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.