HRS objavio dobru vijest, Kraljice šoka igraju pred gledateljima

Srijeda, 24. studenog 2021. 10:33 Napisao/la  SC
HRS objavio dobru vijest, Kraljice šoka igraju pred gledateljima

HRS je objavio sljedeću vijest:

Dugoočekivana vijest iz Stožera civilne žaštite Istarske županije napokon je stigla i sve nas obradovala. Prijateljskom susretu ženskih reprezentacija Hrvatske i Slovenije, 27. studenog u 19.00 sati, moći će prisustvovati i gledatelji. Ne doduše s punim kapacitetom Žatike, već jednom četvrtinom, ali bolje išta, nego prazna dvorana.

Cijene ulaznica su simbolične – 20 kuna iza gola i 30 kuna bočna strana tribina. Pri tome, za ulazak u dvoranu morate imati COVID potvrdu, potvrdu o preboljenju korone u posljednjih 180 dana, PCR test ne stariji od 72 sata, odnosno antigen test ne stariji od 48 sati. Nošenje maski tijekom cijelog boravka u dvorani se podrazumijeva.

Karte će se moći kupiti online putem interneta od srijede, 24. studenog na linku: www.ulaznice.hr, odnosno na blagajni dvorane na dan susreta od 13.00 sati.

Dođite i podržite „Kraljice šoka“ uoči puta u Španjolsku na Svjetsko prvenstvo gdje ih nije bilo punih deset godina. Budite sigurni da vas neće razočarati. Keti, Lara, Tea, Ćami, Kapi, i ostale naše sjajne rukometašice trebaju vašu podršku uoči teških iskušenja koja ih čekaju na svjetskoj smotri. Subota 27. studeni, 19.00 sati, dvorana Žatika. Vidimo se!