Goran Perkovac: Ovo je bila umjetnost u rukometu, ali nećemo to preuveličavati

Petak, 12. siječnja 2024. 22:28 Napisao/la  SC
Goran Perkovac
Goran Perkovac

Goran Perkovac ovako je prokomentirao nevjerojatno uvjerljivu pobjedu (39:29) protiv Španjolske:

- Čestitke proslijeđujem igračima, ponosan sam na njih. Ne znam kada je netko dobio Španjolsku +10. Kad igramo ovakvu obranu, teško je izgubiti. Nije lako dobiti Španjolsku, osobito ne ovakvom razlikom. Treba stišati euforiju. Dobili smo dva boda, ali čeka nas iduća utakmica. Proslavit ćemo još 30 minuta i idemo dalje, kazao je Perkovac.

Hrvatska je odigrala vrhunsku obranu što je bila pretpostavka igre u napadu koja odavno nije viđena na velikim natjecanjima:

- Mogli su igrati 8 na 6, ništa im ne bi značilo. Ovo je bila umjetnost u rukometu, ali nećemo to preuveličavati, imamo još puno posla. Ne znam kad se dogodilo da su njihovi golmani imali jednu obranu. Igrali smo jako sigurno i okomito na gol. To je presudilo, poručio je Perkovac.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.