Goran Perkovac: Mislim da nas nije Austrija šokirala, koliko smo se sami šokirali

Nedjelja, 14. siječnja 2024. 22:28 Napisao/la  SC
Goran Perkovac: Mislim da nas nije Austrija šokirala, koliko smo se sami šokirali

Hrvatska rukometna reprezentacija remizirala (28:28) je s Austrijom u drugoj utakmici na EP. Susret je završio rezultatom 28:28, a poslije utakmice svoje dojmove dao je izbornik Perkovac za RTL.

- Mislim da nas nije Austrija šokirala, koliko smo se sami šokirali. Na kraju utakmice imamo plus dva, vraćamo ih u utakmicu, nisu oni nama bili problem, bili su problem sami sebi. Ništa, moramo pobijediti Rumunje i bit će sve uredu. Malo nas je Španjolska potrošila, bila je utakmica za rudarenje, kopanje. Malo smo zakomplicirali, ali idemo dalje, opet možemo biti prvi u grupi. U obrani nismo bili na visini kao zadnji put, u napadu prestatični, forsirali smo neka dodavanja. Sve ćemo analizirati i popraviti, kazao je izbornik Goran Perkovac.

Ivan Martinović izašao je zbog ozljede ramena:

- Najveća šteta je što smo izgubili jednog vrhunskog igrača, bit će ga teško nadomjestiti. Vidjet ćemo hoćemo li dovesti nekog novog, imamo igrače koji mogu to odraditi, poručio je Perkovac.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.