Davor Šuker pokazao navijačima srednji prst, Ćiro Blažević ne dvoji tko je glavni krivac

Subota, 12. listopada 2013. 15:10 Napisao/la  SC

Zna se tko je krivac za ovu situaciju i tko je šef hrvatskog nogometa! Zna se tko vedri i oblači! I zašto bi netko drugi onda bio krivac, rekao je Ćiro Blažević

Predsjednik HNS-a Davor Šuker pokazao je srednji skupini navijača, koji su ga vrijeđali tijekom utakmice. Nedugo zatim ista je skupina udaljena s tribina, ali nje po nalogu predsjednika HNS-a kako su prenijeli neki mediji:


Nije istina da je predsjednik Davor Šuker zatražio izbacivanje navijača sa stadiona. Takve odluke su u domeni stručnih službi, pa je prema procjeni povjerenika za sigurnost HNS-a Zorana Cvrka, ponašanje određenog broja navijača na zapadnoj tribini bilo neprimjereno. Procijenjeno je kako postoji mogućnost većeg incidenta zbog čega su prema njima poslani zaštitari kako bi se utvrdio njihov identitet i kako bi se spriječila eskalacija situacije. Kada su vidjeli policiju i zaštitare, ti navijači su pobjegli s tribine, stoji u priopćenju HNS-a

U priopćenju nije demantirano da je Šuker mahao srednjim prstom… A trener svih trenera nije uopće dvojio tko je najveći krivac za trenutačno stanje u našoj reprezentaciji:

- Pristup nije bio kako tradicija nalaže i jednostavno ne mogu dijagnosticirati anemiju koju sam vidio u igračima. Zna se tko je krivac za ovu situaciju i tko je šef hrvatskog nogometa! Zna se tko vedri i oblači! I zašto bi netko drugi onda bio krivac, rekao je Ćiro Blažević.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.