POVRATAK KAUBOJA

Brončani rukometaši stigli u Hrvatsku

Ponedjeljak, 28. siječnja 2013. 12:12 Napisao/la  SC

- Nemam što drugo reći nego da sam ponosan, rekao je po dolasku u Zagreb izbornik Slavko Goluža

Hrvatski rukometaši s brončanim medaljama vratili su se sa Svjetskog prvenstva iz Španjolske. Vidno umorni, načeti ozljedama, ali i sretni zbog novog odličja, podijelili su dojmove s navijačima koji su ih došli pozdraviti u Zračnu luku Pleso. Domagoja Duvnjaka i dalje muči povišena tjelesna temepratura, dok se i ostali igračiu oporavljaju što od ozljeda što od akumuliranog umora. Igor Vori, Ivan Čupić, Drago Vuković i Ivan Ninčević zbog obaveza nisu doputovali s ostatkom reprezentacije.

- Drago mi je da ste nas dočekali, lijepo je da ste došli. Mi nažalost nismo u punom sastavu, neki igrači su morali otići u klubove, neki imaju privatne obaveze. Nemam što drugo reći nego da sam ponosan, rekao je po dolasku u Zagreb izbornik Slavko Goluža.

Reprezentaciju je dočekao i Zlatko Mateša, predsjednik Hrvatskog olimpijskog odbora.

- Vjerujem da imamo dobru reprezentaciju i slažem se s izbornikom Slavkom Golužom da je u Riju na Olimpijskim igrama možda vrijeme za zlato, ustvrdio je Zlatko Mateša.

Fotogalerija Dalibor Urukalović i Goran Stanzl/PIXSELL

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.