Slavko Goluža odlazi, Kasim Kamenica preuzeo PPD Zagreb

Srijeda, 17. svibnja 2017. 13:16 Napisao/la  SC

Nakon neuvjerljive igre u finalu Kupa kada je Zagreb svladao Nexe tek boljim izvođenjem sedmeraca, klupsko vodstvo odlučilo je kako će Kamenica odmah preuzeti dužnost trenera.

Iako je Kasim Kamenica već predstavljen kao novi trener PPD Zagreba, bilo je najavljeno kako će preuzeti klupu hrvatskog prvaka nakon završetka aktualne sezone.

Ipak, iskusni trener na klupu će sjesti odmah jer je Slavko Goluža postao bivši.

Prije desetak dana PPD Zagreb objavio je kako će prvu momčad do kraja sezone voditi baš Goluža, ali nakon loše igre u finalu Kupa gdje je Zagreb jedva na sedmerce pobijedio Nexe, klupska uprava odlučila je odmah ustoličiti Kamenicu.

- Iako svjesni da ozbiljnom i velikom klubu kakav je PPD Zagreb ne priliči napraviti i treću smjenu trenera u jednoj sezoni, u preostalih pet kola Lige za prvaka rukometnog prvenstva Hrvatske, prvu momčad PPD Zagreba vodit će trener Kasim Kamenica, objavio je klub.

Kamenica će biti tako četvrti stručnjak na klupi najuspješnijeg hrvatskog kluba poslije Vujovića, Ivandije i Goluže.

Promjenom trenera klub će nastojati popraviti i atmosferu u svlačionici nakon što je zbog nediscipline bez kapetanske trake ostao Zlatko Horvat.

- Razlog je loše stanje opće discipline koje traje već neko vrijeme. Kako bismo prodrmali svlačionicu, procijenili smo da je najbolje da kapetansku traku dobije najiskusniji među igračima i čovjek koji će svojim primjerom biti uzor mlađim igračima, Igor Vori, obavjestili su iz PPD Zagreba.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.