Katarina Ježić: Poseban osjećaj je igrati pred riječkom publikom

Utorak, 05. listopada 2021. 20:30 Napisao/la  SC
Ana Debelić i Katarina Ježić
Ana Debelić i Katarina Ježić

Ženska rukometna reprezentacija u četvrtak na Zametu igra kvalifikacijsku utakmicu protiv Ukrajine, Katarina Ježić jedna je od nekoliko (Mićijević, Milosavljević, Debelić) reprezentativki koja će imati posebnih motiva igrati u Rijeci:

- Naravno da prevladavaju lijepa sjećanja, nešto neopisivo. Sve smo mi prošle, 'ajmo reći, riječku školu, igrale smo sve u istom klubu. Istina, ne sve u isto vrijeme, ali svima nam je poseban osjećaj vratiti se u riječku dvoranu pred riječku publiku, to je za sve nas nešto posebno, kazala je Ježićka za Novi list.

Bivša igračica Zameta i Orijenta optimistična je pred utakmicu protiv Ukrajine:

- Ukrajina je promijenila neke stvari u odnosu na kvalifikacije koje su igrale prije par godina, ali mislim da nisu promijenile sistem rukometa koji igraju. Vrlo dobra su ekipa, imaju glavu i rep. Nadam se samo da ćemo biti zdrave i da ćemo na terenu dati sve od sebe, rekla je Ježićka.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.