ZOI: Matthias Mayer osvojio zlato u spustu, Austrijanac prije Sočija nikada nije pobijedio

Nedjelja, 09. veljače 2014. 09:43 Napisao/la  SC

Natko Zrnčić-Dim zauzeo je 29. mjesto sa zaostatkom 3:57 sekunde

Matthias Mayer novi je olimpijski pobjednik u spustu!¨Austrijanac ne samo da nikada prije nije pobijedio u spustu nego nikada nije bio ni na postolju! Mayer je na treninzima u Sočiju pokazivao dobru formu, na stazi je iskoristio šansu koja mu se pružila jednom u životu i ušao u povijest skijanja.

Srebrni je Talijan Innerhofer, brončani Norvežanin Jansrud. Natko Zrnčić-Dim zauzeo je 29. mjesto zaostavši za pobjednikom  3:57 sekunde.

- Bilo je jako teško ući među prvih 15. Dobro sam počeo, prva dva prolaza su bila dobra, ali u donjem dijelu me je snaga izdala. Hoću reći da je dosta nerealno da sam u drugom dijelu izgubio tri sekunde. Ne mogu se žaliti, dao sam sve od sebe i ovo je bio dobar trening za kombinaciju, kazao je Zrnčić-Dim.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.