Wengen, slalom: Ivica Kostelić odustao, Filip Zubčić i Natko Zrnčić Dim bez druge vožnje

Subota, 17. siječnja 2015. 16:39 Napisao/la  SC

Vremenski uvjeti uvelike su otežali nastup mnogim skijašima. Ivica Kostelić nije ispravno prošao jedna vrata na ulazu u vertikalnu kombinaciju  i morao je odustati. Nijemac Felix Neureuther pobjednik

Filip Zubčić i Natko Zrnčić-Dim nisu uspjeli ući u drugu vožnju, dok je Ivica Kostelić odustao u prvoj vožnji  slaloma u švicarskom Wengenu. Nijemac Felix Neureuther upisao je pobjedu iako je ostvario tek peto vrijeme prve vožnje. Talijan Stefano Gross osvojio je drugo (+0.20), Norvežanin Henrik Kristoffersen (+0.44) treće mjesto.

Vremenski uvjeti uvelike su otežali nastup mnogim skijašima. Ivica Kostelić nije ispravno prošao jedna vrata na ulazu u vertikalnu kombinaciju  i morao je odustati.

Zubčić i Natko Zrnčić Dim ušli su u utrku s visokim startnim brojevima. Filip Zubčić je sa brojem 55, stigao do 33. mjesta uz 4.05 sekunde zaostatka.  Natko Zrnčić-Dim je pak krenuo sa startnim brojem 64 i ostvario 35. vrijeme prve vožnje uz 4.25 sekunde zaostatka. Filipu je do plasmana u drugu vožnju u konačnici nedostajalo 27, Natku 47 stotinki sekunde, a obojici bi drugu vožnju donio samo za nijansu uspješniji završni segment staze.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.