NASTAVAK SKIJAŠKE SEZONE

Ivica Kostelić: Jedva čekam slalom u Leviju!

Utorak, 06. studenog 2012. 16:00 Napisao/la  SC

Nadam  se ponovnim ulascima u drugu vožnju i novim bodovima, istaknuo je riječki skijaš Dalibor Šamšal

Hrvatski skijaški reprezentativci održali su uoči nastavka skijaške sezone tradicionalno druženje s medijima u hotelu Westin. Sezona se ovoga vikenda nastavlja u finskom Leviju, a potom karavana Svjetskog skijaškog kupa odlazi na američko-kanadsku turneju. Najavljujući novu sezonu predsjednik Hrvatskog skijaškog saveza, Miho Glavić istaknuo je:

- Zadovoljan sam odrađenim pripremama, te motivacijom skijaša. Ivica je imao dobar start, u sezonu ulazi potpuno motiviran, bez novih ozljeda i uz pojačanu trenersku ekipu Kristianom Ghedinom te Othmarom Blesikom – serviserom za brze discipline te uz logističku i potporu Saveza.

Na zadovoljstvo svih navijača Hrvatski skijaški savez u suradnji s turističkom agencijom Kompas pokreće CroSki fan club u sklopu kojeg će biti organizirani odlasci na najvažnije utrke FIS Svjetskog kupa gdje će fanovi moći uživati u navijanju i bodriti naše natjecatelj. Najbolji hrvatski skijaš Ivica Kostelić istaknuo je:

- Veselim se nastavku FIS Svjetskog kupa i prvoj ovosezonskoj utrci slaloma u Leviju. Nakon utrke u Leviju putujemo na američko-kanadsku turneju gdje ćemo se posvetiti brzim disciplinama. Bitno je da se osjećam dobro, za sada nemam zdravstvenih problema i želja je da tako i ostane, objasnio je Kostelić, uz kojega će što više FIS bodova ove sezone pokušati osvojiti riječki skijaš Dalibor Šamšal.

- Željno iščekujem svoju prvu ovosezonsku slalomsku utrku FIS Svjetskog kupa u Leviju. Pripremni period prošao je odlično iako sam imao jednu manju ozljedu koja mi je poremetila tijek priprema. Veselim se nastupu u Leviju te se nadam ponovnim ulascima u drugu vožnju i novim bodovima, istaknuo je Šamšal.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.