Ivica Kostelić 19. na treningu spusta u Wengenu

Srijeda, 11. siječnja 2012. 15:36 Napisao  Marko Babić

- Za prvi pokušaj nije loše, staza mi je inače dobro poznata, ali su ovaj puta uvjeti puno drugačiji u odnosu na prošlu godinu. Podloga je različita i mijenja se - rekao je Ivica Kostelić

Ivica Kostelić ostvario je 19., Natko Zrnčić-Dim 34., a Tin Široki 62. vrijeme na prvom službenom treningu uoči utrke spusta u švicarskom Wengenu. Najbrži je bio Talijan Peter Fill koji je stazu svladao za 2:36.98 minute. Ivica Kostelić je 4.415 metara svladao za 2:40.11 minute odnosno za FIllom je zaostao 3.13 sekunde. Natko Zrnčić-Dim ostvario je vrijeme od 2:41.68 minute, a Široki 2:46.08 minute.

Hrvatski portal croski prenio je dojmove skijaša.

- Za prvi pokušaj nije loše, staza mi je inače dobro poznata, ali su ovaj puta uvjeti puno drugačiji u odnosu na prošlu godinu. Ima puno snijega, podloga je različita i mijenja se - rekao je Ivica Kostelić

- Malo sam taktizirao u donjem dijelu staze da uštedim snagu, jer mi nedostaje skijaške kondicije zbog ozljede koju sam zadobio još u Bormiju - dodao je Natko Zrnčić Dim.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.