Svjetski kup: Filip Zubčić drugi dan zaredom osvojio drugo mjesto u Adelbodenu

Subota, 09. siječnja 2021. 14:26 Napisao/la  SC

Zubčić je bio peti u prvoj vožnji, drugu je vožnju odvozio smireno i dovoljno kvalitetno da ponovo zauzme drugo mjesto

Filip Zubčić
Filip Zubčić

Filip Zubčić bio je drugi u drugom veleslalomu u švicarskom Adelbodenu ovog vikenda, hrvatski skijaš nastavio je nisku vrhunskih rezultata.

Zubčić je bio peti u prvoj vožnji, drugu je vožnju odvozio smireno i dovoljno kvalitetno da ponovo zauzme drugo mjesto nakon što je vodeći nakon prve vožnje, Loic Meillard, napravio veliku pogrešku u drugoj vožnji.

Alexis Pinturault u drugom laufu skijao je briljantno, sjajni Francuz u ovom trenutku objektivno nema konkurencije, drugi dan zaredom bio je ukupno najbrži.

Prvu vožnju obilježio je težak pad Amerikanca Tommyja Forda, koji je nespretno pao prije ciljne ravnine, zaustavio se u zaštitnoj ogradi i ostao nepomično ležati prije nego što su stigli liječnici.

Ford je helikopterom prebačen u bolnicu.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.