Svjetski kup: Braća Sinković uvjerljivo izborili plasman u finale dvojaca na pariće

Subota, 18. lipnja 2022. 13:06 Napisao/la  SC
Svjetski kup: Braća Sinković uvjerljivo izborili plasman u finale dvojaca na pariće

Braća Martin i Valent Sinković uvjerljivo su izborili plasman u finale dvojaca na pariće na drugom Svjetskom kupu u Poznanu.

U svojoj polufinalnoj utrci, koju možemo nazvati finale prije finala, braća Sinković pobijedila su s vremenom 6:13.29, ostavivši iza sebe posadu Poljske s vremenom 6:15.46 i posadu Nizozemske s vremenom 6:16.24. U drugoj skupini mjesto u finalu izborile su posade Australije, Njemačke i Nizozemske 2.

- Zadovoljni smo jako s utrkom. Dobro smo se osjećali, kontrolirali smo od samog početka što je naše najbolje veslanje. Ima još prostora za napredak u finalu, ali bila je jaka grupa i vjerujemo da će Nizozemci i Poljaci biti i sutra najjača konkurencija, rekao je Valent Sinković.

- Očekivali smo jednu tvrdu utrku od početka, a na kraju je bilo od početka kontrolirano. Jako smo zadovoljni, uživali smo u veslanju, sutra idemo još bolje odveslati i nadamo se pobjedi, rekao je Martin Sinković.

Finalna utrka na rasporedu je u nedjelju, 19. lipnja, u 11:38 sati.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.