Svjetski kup: Braća Sinković osvojila drugo mjesto u disciplini dvojac bez kormilara

Nedjelja, 12. svibnja 2019. 16:57 Napisao/la  SC
Braćan Sinković
Braćan Sinković

 Na Svjetskom kupu koji se ovog vikenda održavao u bugarskom Plovdivu, Braća Sinković zauzela su 2. mjesto u disciplini dvojac bez kormilara

Braću Sinković pobijedila je srpska posada Martin Mačković i Miloš Vasić s rezultatom 6:34.05, dok su treće mjesto zauzeli Španjolci Jaime Canalejo Pazos i Javier Garcia Ordonez s rezultatom 6:37.50.

- Nakon kvalifikacijske utrke znali smo da su Srbi brzi i da će biti teška utrka, ali mislili smo da ih možemo pobijediti. Planirali smo jaki start da ih dobijemo u prvih 500 metara, a zatim držati tempo kroz tisuću, međutim bili su brži. Čestitke Srbima, ovo je bila stvarno impresivna utrka, rekao je Valent Sinković

- Zadnje tri godine smo se već pomalo naviknuli i da srebro osvajamo. Odveslali smo utrku koliko smo mogli u ovom trenutku, ali nažalost nije bilo dovoljno. Imamo cijelu sezonu ispred sebe, Europsko prvenstvo je za tri tjedna i idemo tamo pokušat pobijediti, rekao je Martin Sinković.

Iduće natjecanje i još jedan veliki izazov za Braću Sinković je Europsko prvenstvo, koje će se održati u švicarskom Lucernu od 31. svibnja do 2. lipnja 2019. godine.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.