Martin i Valent Sinković izborili finale na Svjetskom prvenstvu u Linzu

Petak, 30. kolovoza 2019. 16:49 Napisao/la  SC
Braća Sinković
Braća Sinković

 Martin i Valent Sinković izborili su finale na Svjetskom prvenstvu u Linzu te osigurali nastup na Olimpijskim igrama u Tokiju 2020. godine

Braća Sinković u cilj su ušla s vremenom 6:27.080, druga je posada Italije s vremenom 06:28.960 dok su treći bili Španjolci koji su u cilj ušli sa dvije sekunde zaostatka, 06:29.320.

- Jako smo zadovoljni sa polufinalnom utrkom, stvarno smo odveslali čak i bolje od očekivanja. Vježbali smo malo start, nije nam to bilo dobro zadnjih par dana i stvarno smo izašli kako treba. Osjećaj je bio dobar i vidjeli smo nakon prvih 500 da imamo veliku šansu pobijedit. Nije bilo lagano, možda izvana izgleda. Presretni smo, izborili smo Olimpijske igre i službeno i idemo sutra bez opterećenja dati sve od sebe, rekao je Valent Sinković.

- Prvi cilj je ispunjen, osiguravanje norme za Olimpijske igre, to smo i rekli da bi trebalo biti više sekundarni cilj. Prvi cilj je obrana zlata i za sada dobro ide. Ova utrka danas je bila odlična i idemo sutra odveslati ovako ili još bolje, rekao je Martin Sinković.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.