UFC

Stipe Miočić završio u bolnici

Nedjelja, 28. ožujka 2021. 09:45 Napisao/la  SC

Francis Ngannou novi prvak

Stipe Miočić završio  u bolnici

Stipe Miočić završio je u bolnici nakon što je doživio težak nokaut u drugoj rundi borbe protiv Francisa Ngannoua, novog UFC prvaka.

Kamerunac se odmah namentuo kao poduzetniji i čvršći, nakon nešto više od pola minute druge četvrtine Ngannou je pogodio Stipinu bradu, bivši prvak završio je leđima uz ogradu.

Bio je to početak kraja borbe, Miočićeva agonija završila još jednim snažnim udacem u bradu.

Ngannou je potpuno dominirao, Miočić nije ostavio dojam ravnopravnog, a kamo li boljeg protivnika.

- Iako sam i dosad pobjeđivao u borbama, imao sam to nešto u sebi što nisam nikad ispustio... Obećanje koje sam si dao kad sam bio mlađi - da jednog dana dokažem svima koji su sumnjali u meni i da iskoristim priliku da ostvarim nešto veliko. Samo sam zamislio nešto, fokusirao se na to i to se konačno dogodilo. Stalno su sumnjali u mene i konačno sam im dokazao da su u krivu. I zbog toga sam zadovoljan, rekao je Ngannou.

Stipe Miočić pri kraju je karijere.

- Sa Stipom imam jedan čudan odnos, ali ja ga volim. On je ljudina kakvu možete samo poželjeti. Zadržao je svoj posao u vatrogasnoj postrojbi. Vole ga u njegovom gradu. On će otići kao najveći teškaš u povijesti UFC-a, zapravo najveći u povijesti ovog sporta. Ne znam što slijedi Stipi. Najbolje za njega je da ode kući i odmori se sa svojom obitelji. Nakon toga ćemo razgovarati. Nemam o Stipi reći bilo što osim iskazati mu maksimalno poštovanje, prema njemu osobno, kao i prema svemu što je napravio za našu kompaniju, rekao je predsjednik UFC-a Dana White.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.