UFC Dustin Poirier nokautirao u drugoj rundi Conora McGregora

Nedjelja, 24. siječnja 2021. 09:24 Napisao/la  SC
UFC Dustin Poirier nokautirao  u drugoj rundi Conora McGregora

Dustin Poirier nokautirao je u drugoj rundi Conora McGregora, UFC 257 event završio je iznenađenjem.

McGregor je prvi put u karijeri nokauitran, Poirier je iskoristio veliku priliku.

- Cilj je bio odraditi borbu na visokoj tehničkoj razini, izabrati dobre udarce i napraviti veliki završetak. Pokazao sam malo 'counterboxinga', znam da Max Holloway kaže da je najbolji boksač u kategoriji, imam sav respekt prema njemu, ali pobijedio sam ga dva puta i mislim da sam ja taj. Boksao sam dobro i protiv Conora, a znamo da on ima ponajbolje kontre, ali nije me to previše diralo, došao sam pobijediti, rekao je Poirier nakon borbe.

McGregor je na početku dominirao, bio je bolji prvi rundu, sve je upućivalo da će Irac opravdati ulogu favorita.

- Teško se bilo vratiti nakon neaktivnosti, nije to bilo to. Ali njegovi udarci nogama su bili jako dobri, kao i onaj 'calf kick'. Noga mi je 'odumrla' , a zatim nisam bio opušten kako sam trebao. Neaktivnost, da, ali Dustin je odličan borac. Ako više vremena provodite u kavezu, bit će vam ugodnije. Trebam samo skinuti prašinu i to je to. Trebam aktivnost, u ovom poslu ne napreduješ ako nisi aktivan, to je tako. Razgovarao sam s Dustinom jedan na jedan, to je jako dobar čovjek. Sad se idem odmoriti u hotel i vratiti svojoj djeci, poručio je McGregor.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.