BOKSAČKI SPEKTAKL

Tyson Fury pobijedio nokautom

Nedjelja, 10. listopada 2021. 09:15 Napisao/la  SC

Deontay Wilder dvaput rušio protivnika

Fury nokautirao Wildera
Fury nokautirao Wildera

Tyson Fury drugi put je pobijedio Deontaya Wildera u njihovoj trećoj međusobnoj borbi za naslov WBC prvaka.

Fury je pobijedio nokautom u 11. rundi borbe tijekom koje je dvaput bio završio na podu, u četvrtoj rundi Wilder je dobro uzdrmao Furyja, koji je brzo oporavio i postao još čvršći.

U trećoj rundi Wilder je prvi put bio u nokdaunu, uspio se izvući i zamalo preokrenuti meč.

Prema ocjenama trojice sudaca Fury je polovicom meča bio u bodovnom zaostatku, Fury je nakon toga počeo dominirati.

Kako je borba odmicala, Fury je postajao furiozan, Wilder nije dobro podnio poraz, nakon borbe ignorirao je Furyja:

- Rekao mi je da želi pokazati nikakvo poštovanje ili sportsko ponašanje! Nema problema! Bio sam iznenađen. Ogorčen je gubitnik, idiot. Ja sam sportaš, prišao sam mu da pokažem ljubav i poštovanje, ali on nije htio uzvratiti. Zato se molim za njega! Srušio me par puta, patio sam, Wwilder je jak udarač. Bila je to sjajna borba. Neću smišljati nikakve isprike. Wwilder je vrhunski borac i dobro me namučio za ove novce. Ali uvijek sam govorio da sam najbolji na svijetu, a on prvi iza mene. Nikada nemojte sumnjati u mene, rekao je Fury.

Njihov prvi meč u prosincu 2018. završio je bez pobjednika, u veljači prošle godine Fury je pobijedio tehničkim nokautom u sedmoj rundi.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.