Tirreno-Adriatico: Robert Kišerlovski odličan osmi u četvrtoj etapi

Subota, 15. ožujka 2014. 18:46 Napisao/la  SC

Kišerlovski je na cilj stigao sa samo 11 sekundi zaostatka za pobjednikom Španjolcem Albertom Contadorom (Tinkoff-Saxo, 6;39:56 sati)

 

 

 

Najbolji hrvatski biciklist Robert Kišerlovski (Trek) osvojio je odlično osmo mjesto u četvrtoj etapi utrke Tirreno-Adriatico od Indicatorea (Arezzo) do Cittareale (Selva Rotonda) u dužini od 244  kilometara. Kišerlovski je na cilj stigao sa samo 11 sekundi zaostatka za pobjednikom Španjolcem Albertom Contadorom (Tinkoff-Saxo, 6;39:56 sati).

U ukupnom poretku Kišerlovski drži odlično sedmo mjesto s 49 sekundi zaostatka za vodećim Poljakom Michalom Kwiatkowskim (16;06:42). U nedjelju je na rasporedu peta etapa od Amatericea do Guardiagreleu dužini od 192 kilometra.

 

 

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.