Zlatan Ibrahimović: Neću je opet zaprositi! Imala je jednu priliku, drugu priliku neće dobiti!

Petak, 06. listopada 2023. 17:59 Napisao/la  SC
Helen i Zlatan
Helen i Zlatan

Zlatan Ibrahimović gostovao je u talk-showu Piersa Morgana, tijekom razgovora ovako je objasnio svoju dugogodišnju vezu s Helenom Segar.

- Zaprosio sam je i rekla je ne. To je bilo prije nekoliko godina. Rekao sam, nakon 20 godina zaslužuješ biti u braku sa mnom. Rekla je: Ne, ne trebam biti u braku s tobom, da bih bila s tobom! Ona je jaka, vrlo jaka. Mislim da je to kul, jer ako to učiniš, dobivaš više poštovanja od mene, jer ne moram stalno pobjeđivati, kazao je Ibrahimović.

- Ne, neću je opet zaprositi! Imala je jednu priliku, drugu priliku neće dobiti, istaknuo je Ibrahimović.

- Udaja bi mogla poremetiti moj osjećaj neovisnosti. Ne želim da me se etiketira samo kao ženu nogometaša ili pobjednicu natjecanja ljepote. Mislim da ljudi ne znaju koliko sam učila, radila i borila se, rekla je svojedobno Helena u jednom od rijetkih intervjua.

Zajedno su od 2002. godine, imaju dvoje djece.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.