Xavi u Rijadu ispao veći gospodin od Cristiana Ronalda

Srijeda, 11. siječnja 2023. 19:12 Napisao/la  SC
Xavi
Xavi

Xavi je ispao veći gospodin od Cristiana Ronalda.

Uoči utakmice polufinala kupa između Barcelone i Betisa, koja se u četvrtak igra u Rijadu, trenera Barcelone domaći novinari zamolili su da prokomentira dolazak Ronalda u Al Nassr.

- Al-Nassr je veliki klub, Cristiano će tu napraviti razliku. Igrat će vrlo konkurentno prvenstvo, gdje mu neće biti lako, ali rođen je konkurentan i to će mu pomoći. Igrao sam i protiv nekoliko saudijskih momčadi kada sam bio u Al Sadu, rekao je Xavi.

Iznenadio je Xavi komentarom budući da povijest javne komunikacije između njega i Ronalda nije baš afirmativna.

Xavi je kao igrač Al Sada ovako govorio o Ronaldu:

- Cristiano je izvanredan igrač, ali za mene i za svih koji vole nogomet, Messi i Ronaldo ne mogu se usporediti!

Sujetni Ronaldo nije se mogao suzdržati:

- Zašto bi mi bilo važno što Xavi kaže? Gdje igra? U Kataru ili ne znam gdje?! Osvojio je sve, ali nikada nije osvojio Zlatnu loptu. Ja ih imam tri, rekao je Ronaldo, tada igrač Real Madrida.

Danas Ronaldo igra u ligi koja je  jača od katarske, ali ne toliko da Xavi nije imao priliku vratili mu milo za drago da je htio.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.