Wilson Raj Perumal: Der Spiegel je izmislio da je utakmica Hrvatska - Kamerun namještena

Srijeda, 02. srpnja 2014. 16:49 Napisao/la  SC

Njemački list tvrdi da je razgovor s Perumalom autentičan

Singapurski kladioničarski kralj Wilson Raj Perumal tvrdi da je njemački Der Spiegel izmislio intervju s njim u kojem je navodno unaprijed znao rezultat utakmice Hrvatske i Kameruna (4:0).

- Spiegel je krivotvorio razgovor sa mnom. Stavili su mi riječi u usta, riječi koje nisam izgovorio. Istina, dopisivao sam se s novinarom njemačkog lista, ali ne prije, nego nakon utakmice. Niti u jednom trenutku nisam rekao da znam kako će završiti utakmica niti da će neko dobiti crveni, poručio je Perumal iz kućnog pritvora.

Perumal, koji je inače nekoliko puta osuđen za namještanje utakmica, navodno je prije utakmice novinarima uglednog njemačkog lista otkrio da će utakmica završiti 4:0, te da će jedan kamerunski reprezentativac dobiti crveni karton. Zbog toga se ispričao Kameruncima, a isto je zatražio i od Der Spiegela.

Njemački list tvrdi da je razgovor s Perumalom autentičan.

- Gospodin Perumal našim je novinarima nekoliko sati prije utakmice Hrvatske i Kameruna rekao kako će Hrvatska pobijediti 4-0 te da će jedan igrač Kameruna dobiti crveni karton, rekao je novinar Spiegela Rafael Buschmann.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.