Zlatan Ibrahimović radije sa ženskom ekipom Hammarbyja nego u ovakvom Milanu

Petak, 15. svibnja 2020. 10:52 Napisao/la  SC

To je vjerovatno, mislim da postoji mogućnost. Ali samo Zlatan zna. Ne moram mu ni govoriti da ga želimo, kaže sportski direktor  Hammarbyja o Ibrahimovićevu dolasku

Zlatan Ibrahimović tijekom treninga sa ženskom ekipom
Zlatan Ibrahimović tijekom treninga sa ženskom ekipom

Zlatan Ibrahimović bio je negativan na test po povratku u Milano, 38-godišnji napadač nakon izolacije počinje pripreme s momčadi Milana za nastavak sezone.

Ibrahimović je stigao fizički spremniji od suigrača budući da je tijekom stanke normalno trenirao s momčadi Hammarbyja, Šveđani su borbu protiv koronavirusa shvatili prilično ležerno.

Inače, Ibrahimović je suvlasnik švedskog prvoligaša u kojemu će prema svemu sudeći završiti karijeru:

- To je vjerovatno, mislim da postoji mogućnost. Ali samo Zlatan zna. Ne moram mu ni govoriti da ga želimo. Za sada nije ništa rekao, a neće ništa ni otkrivati dok ne bude sto posto siguran, očigledno nam se ta mogućnost jako sviđa, rekao je Jesper Jansson, sportski direktor Hammarbyja.

U Hammarbyju se Ibrahimović osjećao tako dobro da je trenirao čak i sa ženskom ekipom.

- Imale smo predodžbu da je možda malo grub, ali bio je simpatičan, rekla je Emma Jansson nakon treninga.

Izjava sportskog direktora Hammarbyja u Italiji je još više potaknula spekulacije da Ibrahimović neće produljiti ugovor s Milanom na kraju sezone.

Ibrahimović je počeo iskazivati nezadovoljstvo ponašanjem čelnika Milana kada je Zvonimir Boban dobio otkaz, navodno je poručio da sigurno odlazi ako ode Paolo Maldini i dođe Ralf Rangnick.

Prema pisanju njemačkih medija, Rangnick ipak dolazi u Milan, RB Leipzig već je imenovao njegova nasljednika na mjestu direktora za sportski razvoj.

Čini se da se Ibrahimović vratio u Milano više zbog toga da bi spakirao stvari i otišao u Švedsku nego da bi odigrao sezonu do kraja.

Radije će trenirati sa  ženskom ekipom Hammarbyja nego igrati u ovakvom Milanu.

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.