Vinicius Junior zaplakao pred kamerama, španjolski mediji objavili zbog čega je plakao

Utorak, 26. ožujka 2024. 09:40 Napisao/la  SC

Uoči utakmice Brazila i Španjolske u Madridu, mladi brazilski reprezentativac izašao pred novinare

Vinicius Junior zaplakao pred kamerama,  španjolski mediji objavili zbog čega je plakao

Vinicius Junior vrlo mlad postao je omražen na većini španjolskh stadiona, bahato ponašanje zvijezde Real Madrida izaziva različite negativne reakcije gdje god se pojavi.

Nažalost, ultrasi protivničkih momčadi često posežu za gnjusnim rasističkim uvredama.

Uoči utakmice Brazila i Španjolske u Madridu, mladi brazilski reprezentativac izašao je pred novinare i na novinarsko pitanje o rasizmu počeo plakati pred kamerama.

Dirljiva scena nekoliko sati nakon konferencije za novinare izazvala je nevjericu španjolske javnosti, kada su mediji objavili spekulaciju da je Vinicius Junior plakao zbog potreba scenarija prema kojemu Netflix snimao dokumentarac o rasizmu u sportu.

Na društvenim mrežama odmah su zaredali negativni komentari i uvrede, oglasila su se i poznata imena.

- Kruha i igara! Prvi koji napada i vrijeđa rivale je upravo on. Nemoj biti pe*er. Nogomet je za muškarce, poručio je legendardni vratar Chilavert.

Najblaže napisano, mladi Brazilac toliko se asocijalno ponaša da mu nitko više ne vjeruje ni kada plače.

Scenu možete vidjeti OVDJE

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.