Vincent Aboubakar nahvalio novog suigrača zbog kojega je dobio otkaz u Al Nassru

Petak, 06. siječnja 2023. 08:11 Napisao/la  SC
Vincent Aboubakar
Vincent Aboubakar

Vincent Aboubakar nahvalio je novog suigača zbog kojega će dobiti otkaz!

Tako bi se mogla opisati sudbina kamerunskog reprezentativca, koji će morati otići iz Al Nassra kako bi otvorio mjesto u rosteru Cristanu Ronaldu.

- Mislio sam da je Messi najbolji nogometaš u povijesti nakon što je osvojio Svjetsko prvenstvo, ali nakon onog što sam vidio od Ronalda na treningu, uvjeren sam da on nije običan čovjek. Vidio sam nešto magično, rekao je 30-godišnji Aboubakar nakon zajedničkog treninga s Ronaldom.

Nije poznato je li promijenio mišljenje kada su mu rekli da mora otići iz kluba za koji igra od 2021. godine, u 39 utakmica postigao je 13 golova.

Aboubakar je ne tako davno postigao pogodak za pobjedu protiv Brazila na Svjetskom prvenstvu u Kataru, zabio je i protiv Srbije.

Prema svemu sudeći, Aboubakar će karijeru nastaviti u Europi, Fenerbahče iskazuje najveći interes.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.