Velikan srpskog nogometa u problemima, trener kaže da igrači nemaju od čega živjeti

Subota, 21. listopada 2023. 11:52 Napisao/la  SC
Igor Duljaj
Igor Duljaj

Velikan srpskog nogometa u velikim je financijskim problemima, trener Partizana Igor Duljaj nakon pobjede (3:0) protiv Spartaka u gostima javno je zavapio:

- Postoji dosta problema, mnogo toga mi leži na srcu. Nek' se ljuti tko god hoće, dok ovi momci treniraju, ja razmišljam hoće li primiti plaću da ih netko ne izbaci iz stana... Neka dođe tko god hoće, neka promjene trenera, ali dajte igračima mogućnost da prehrane obitelji, oni žive od toga. Morao sam ovo reći zbog njih, ne mogu ih gledati u oči dok im pričam bajke, kazao je Duljaj.

U medijima se odmah oglasio srpski privrednik Sreten Nikolić, koji želi ponovo ući u klub:

- Dugo godina sam bio u upravi Partizana, znam kako funkcionira klub. Na inicijativu veterana Partizana ušao sam u priču, nisam ih mogao odbiti, jer su to poznata i ozbiljna imena. Partizan u ovom trenutku nema predsednika, da bi se nešto promijenilo, mora se organizirati skupština. Ja sam spreman. Imam par jakih poslovnih partnera iz inozemstva, koji su spremni ući u klub. Uvjet su čisti papiri, da se točno znaju dugovi. Oni su spremni uložiti ozbiljan novac, nekih 30 mil. dolara, rekao je Nikolić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.