SP: Vahid Halihodžić u suzama nakon posljednje utakmice na klupi Alžira

Utorak, 01. srpnja 2014. 10:43 Napisao/la  SC

Halilhodžić nije došao na  obaveznu konferenciju za novinare, niti je htio davati izjave nakon utakmice

Izbornik alžirske fudbalske reprezentacije Vahid Halilhodžić nije se pojavio na konferenciji za novinare nakon dramatičnog poraza od Njemačke u osmini finala Svjetskog prvenstva u Brazilu. Alžirci su ispali nakon produžetaka (1:2), igrali su jako dobro prvvo poluvrijeme, a onda su počeli padati u igri što su Nijemci znali iskoristiti. Halilhodžića je poraz toliko pogodio da je nakon utakmice počeo plakati dok se tješio zajedno s igračima. Nije došao ni na  obaveznu konferenciju za novinare, niti je htio davati izjave nakon utakmice. FIFA će ga zbog toga sigurno kazniti.

Dvoboj protiv Njemačke vjerovatno je bio Halihodžićev zadnji na klupi Alžira. Iako vijest nije službeno objavljena, prema riječima igrača dade se naslutiti da je Halihodžić bivši: Ipak, i riječi kapetana Madjida Bougherre i golmana Raisa M’Bolhija, koji su došli na druženje s medijima umjesto bh. stručnjaka, dale su naslutiti takav rasplet.

- Zahvaljujemo Vahidu na velikom poslu koji je odradio s ovom selekcijom, podigao nas je s dna. Svi smo ga izgrlili nakon utakmice, rekao je kapetan Madjida Bougherra, dodavši da će o svojoj budućnosti u reprezentaciji razgovarati s novim selektorom.

Halihodžić je ostvario povijesni rezultat, dovevši Alžir do osmine finala na jednom svjetskom prvenstvu.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.