Vahid Halihodžić ipak zainteresiran za klupu BiH, u ponedjeljak dolazi na razgovore u Sarajevo

Četvrtak, 20. studenog 2014. 09:29 Napisao/la  SC

Bilo je kontakata, ali još uvijek ništa nije sigurno, kratko je izjavio Halilhodžić. Giovanni Trapattoni, Alberto Zacherroni i Lothar Matthaus također žele na klupu

Vahid Halilhodžić doći će u ponedjeljak u Sarajevo na pregovore s čelnicima BiH saveza u vezi eventualnog angažmana na mjesto izbornika koje je ostalo upražnjeno nakon što je Safet Sušić dobio otkaz.

- Bilo je kontakata, ali još uvijek ništa nije sigurno, kratko je izjavio Halilhodžić.

Halihodžić je prvi odabir među kandidatima među kojima su Robert Prosinečki, Amar Osim, Mehmed Baždarević i Faruk Hadžibegić. Za mjesto izbornika zaniteresirana su i trojica stranaca među kojima je Giovanni Trapattoni najzvučnije trenersko ime. Ostala dvojicu su Alberto Zacherroni i Lothar Matthaus.

Tražimo trenera koji ima karizmu i autoritet i koji će se nametnuti radom, koji će pomoći da napravi dobar rezultat. Potreban nam je netko tko će izvući najbolje i vratiti pobjednički mentalitet, koji je nažalost izgubljen. Vjerovatno je bilo nekih kontakata putem telefonskih poziva, SMS poruka ili preko određenih ljudi, ali službeno nam se nitko nije ponudio, kaže Denijel Pirić, član Komisije za imenovanje novog izbornika.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.