Utjecajni američki list pokvario španjolsko slavlje titule europskog prvaka

Ponedjeljak, 15. srpnja 2024. 09:30 Napisao/la  SC
Utjecajni američki list pokvario španjolsko slavlje titule europskog prvaka

Washington Post objavio je vijest koja je Španjolcima pokvarila proslavu titule europskog prvaka.

Utjecajni američki list tvrdi da Luis de la Fuente želi preuzeti reprezentaciju SAD, čelnici američkog saveza traže izbornika koji će voditi SAD u završnici SP-a 2026. godine, koje se održava u SAD, Meksiku i Kanadi.

De la Fuente je postao europski prvak nakon samo godinu i pol dana na španjolskoj klupi, na EP-u ostvario je sve pobjede, u 23 utakmica ostvario je 20 pobjeda i doživio dva poraza.

Impresivno je selekcionirao i vodio španjolsku reprezentaciju, već nakon prve pobjede na turniru protiv Hrvatske izjavio je da Španjolska igra nogomet dostojan novog prvaka.

Objava američkog lista šokirala ja španjolsku javnost, to prije jer je De la Fuente nakon pobjede u finalu rekao da ova španjolska reprezentacija ima još puno prostora za napredak.

De la Fuente je bio europski prvak s U-19 i U-21 španjolskim reprezentacijama.

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.