UEFA odlučila: Srbija pobijedila Albaniju 3:0 i odmah ostala bez tri boda!

Petak, 24. listopada 2014. 14:56 Napisao/la  SC

Utakmica između Srbije i Albanije prekinuta je 14. listopada u 42. minuti pri rezultatu 0:0


Srbija je pobijedila Albaniju rezultatom 3:0 i ostala bez tri boda! Disciplinska komisija UEFA donijela je paradoksalnu odluku registriravši prekinutu utakmice u Beogradu 3:0 za Srbiju kojoj je odmah oduzela tri boda u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo 2016.

Srbija je kažnjena s dvije utakmice igranja pred praznim tribinama i novčanom kaznom od 100.000 eura, dok je Albanski nogometni savez kažnjen sa 100.000 eura.

Utakmica između Srbije i Albanije prekinuta je 14. listopada u 42. minuti pri rezultatu 0:0 kada se iznad travnjaka stadiona Partizana pojavila bespilotna letjelica sa zastavom tzv. Velike Albanije. Srpski nogometaš Stefan Mitrović uhvatio je zastavu, a na njega su nasrnuli albanski nogometaši, aa teren je potom utrčalo nekoliko navijača, nastala je opća tučnjava. Albanci su odbili nastaviti utakmicu.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.