Ćiro Blažević: Samo Robert Prosinečki može biti izbornik reprezentacije BiH!

Utorak, 18. studenog 2014. 12:45 Napisao/la  SC

Otvoren sam za razgovore, kratko je poručio Prosinečki

Safet Sušić dobio je otkaz, čelnici nogometnog saveza susjedne države traže novog izbornika. Prema medijskim spekulacijama kandidati su Amar Osim, Mehmed Baždarević, Sergej Barbarez, Faruk Hadžibegić i Robert Prosinečki, poznato je da su Vahid Halihodžić i Duško Bajević odbili mogućnost da postanu izbornici.

- Nadam se da neće pogriješiti u izboru mog nasljednika, jer još uvijek možemo na EP, kazao je Sušić.

- Otvoren sam za razgovore, kratko je poručio Prosinečki.

- Samo Robi može biti selektor BiH! On je dobar, radan i častan. Zato je i moj favorit. Znam ga u dušu i najveći je trenerski potencijal od svih Vatrenih. Pokazao je da ima kliker, da ima šlifa za trenerski posao. Pogledajte samo kako je Zvezda igrala pod njegovom palicom. Mislim na igru, kombinatoriku, akcije. Baš su igrali… A sve je to stvorio Prosinečki. Opet, s druge strane ne bih se ni za jednog kandidata založio da nisam toliko siguran u njegove kvalitete. A moj Robi je taj, kazao je Ćiro Blažević, bivši izbornik BiH kojega je naslijedio Safet Sušić.

 

 
 
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.