IZBORNIK IRSKE BEZ KOMENTARA O ŠPANJOLSKOJ I HRVATSKOJ

Trapattoni: Htio sam izbjeći Italiju

Petak, 02. prosinca 2011. 23:29 Napisao  Marko Babić

Htio sam izbjeći Italiju u skupini zato jer se radi o jakoj reprezentaciji i jako se dobro međusobno poznajemo - rekao je talijanski stručnjak

Španjolska i Hrvatska? - Giovanni Trapattoni
Španjolska i Hrvatska? - Giovanni Trapattoni Foto: google.hr

Giovanni Trapattoni, izbornik Irske, nije se previše osvrtao na Španjolsku i Hrvatsku s kojima će odmjeriti snage na EURO-u, već je jednostavno ustvrdio da mu se nije ostvarila jedna želja.

- Htio sam izbjeći Italiju u skupini zato jer se radi o jakoj reprezentaciji i jako se dobro međusobno poznajemo. Znali smo da nas čekaju jaki suparnici i nadam se da nećemo ispasti iz utrke prije posljednje utakmice u skupini - izjavio je talijanski stručnjak koji je već potpisao novi dvogodišnji ugovor s Irskim nogometnim savezom.

- Volim ovaj posao i činjenica da sam s Irskom izborio EURO je za mene veliko zadovoljstvo. Svi u Irskoj se vesele završnici - zaključio je Trapattoni.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.