SP GUBITNIKA Amerikanci organiziraju turnir reprezentacija koje neće igrati u Rusiji

Srijeda, 15. studenog 2017. 09:56 Napisao/la  SC

FIFA i Rusija sigurno ne gledaju blagonaklono na američku ideju da Italija, Nizozemska, Čile, Gana, Irska, Wales i SAD igraju istodobno dok traje svjetsko prvenstvo

Talijani i Nizozemci neće igrati u Rusiji
Talijani i Nizozemci neće igrati u Rusiji

Amerikanci namjeravaju organizirati neslužbeno prvenstvo svijeta gubitnika!

 Inicijativu su potaknuli U.S. Soccer, Soccer United Marketing i FOX, ideja je da SAD bude domaćin turnira na kojemu će nastupiti reprezentacije koje nisu uspjele ostvariti plasman u završnicu SP-a u Rusiji.

Turnir bi sigurno bio markentiški isplativ ako budu igrali Italija, Nizozemska, Čile, Gana, Irska, Wales, SAD...

Termin eventualnog turnira nije definiran, ali nije teško zaključiti da bi se održao otprilike u isto vrijeme dok traje SP u Rusiji budući da je to jedini slobodni termin za igrače.

FIFA i Rusija sigurno ne gledaju blagonaklono na američku ideju, ali poznavajući metodologiju vanjske politike SAD, teško da će itko spriječiti realizaciju takve ideje ako Amerikanci pronađu interes.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.