Igor Bišćan pobijedio momčad Karima Benzeme, Slaven Bilić poražen od lidera

Petak, 03. studenog 2023. 19:14 Napisao/la  SC
Slaven Bilić
Slaven Bilić

Igor Bišćan ostvario je veliku pobjedu, Al Shabab je u 12. kolu pobijedio Al Ittihad predvođen Karimom Benzemom i N'Golom Kanteom.

Jedini pogodak postigao je Carlos Junior u 14. minuti.

Bišćanovu momčad predvode Yannick Carrasco i Ever Banega, bivši trener Dinama i Rijeke obojicu je izvadio iz igre u 79. minuti.

Bišćan niže uspjehe na klupi Al Shababa, koji ne spada u povlaštenu skupinu saudijskih klubova poput Al Ittihada, koje financira država.

Al Shabab se nalazi na 9. mjestu ljestvice sa 6 bodova manje od Al Ittihada na 6. mjestu.

Al Hilal pobijedio (2:0) je Al Fateh u 12. kolu pogocima Mitrovića (5-11m) i Al-Dawsarija (93).

Slaven Bilić doživio je u petak domaći poraz od najskuplje i ponajbolje saudijske momčadi za koju igraju Bono, Koulibaly, Milinković-Savić, Mitrović, Malcom, Neves...

Bez ozlijeđenog Neymara, momčad portugalskog stručnjaka Jorgea Jesusa slovi najvećim favoritom prvenstva, nakon 12 utakmica nije doživjela poraz, vodi sa 7 bodova prednosti pred Al Nassrom i i Al Taawona, koji su odigrali utakmicu manje.

Al Fateh se nalazi na ljestvici na 4. mjestu na čelu skupine momčadi odmah do vodećega trojca, Bilić radi jako dobar posao s puno manjim budžetom od najbogatijih klubova.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.