SINIŠA MIHAJLOVIĆ PORUČIO

Ne namjeravam dati ostavku i ne bi ništa mijenjao!

Subota, 23. ožujka 2013. 13:08 Napisao/la  SC

Znate koliko mi je stalo do vašeg mišljenja, vi samo prodajete novine!, poručio je Mihajlović

Siniša Mihajlović očekivano se našao ne meti srpskih medija koji su zajednički pokrenuli kampanju za njegovu smjenu.

- Ma kakva ostavka, znate koliko mi je stalo do vašeg mišljenja. Vi samo prodajete novine, moj je posao teren. Poslije utakmice svi sve znamo, ali mogu vam reći da ništa ne bih mijenjao, poručio je Siniša Mihajlović svima koji priželjkuju da ode.

- Izgubili smo šanse za plasman na SP u Brazilu, pogotovo posle pobjede Belgije nad Makedonijom. Žao mi je jedino što nismo iskoristili prilike u drugom poluvremenu, ali mi nastavljamo s projektom podmlađivanja reprezentacije. Ništa nećemo mijenjati, Mihajlović ostaje na klupi, rekao je predsjednik FSS-a Tomislav Karadžić.

Sprski novinari nemaju milosti prema Mihajloviću kojemu na naplatu dolazi bahata komunikacija s predstavnicima medija. Beogradski Sport na naslovnici donosi "Siniša ugasio svetlo", izvještaj je naslovljen s "Mihin šah-mat Srbiji". Sportski žurnal moli Mihajlovića da ode, Blic mu poručuje da je bilo dosta i da bi trebalo da napusti kormilo reprezentacije, Alo se čudi što je Mihajlović još na klupi, Kurir igru reprezentacije naziva sramotnom.

Opći dojam je da nije sramotan poraz od Hrvatske nego način na koji je Srbija poražena što je izravna posljedica Mihajlovićevih odluka. Srpskom izborniku najviše se zamjeraju stalne promjene, Mihajlović je prije utakmice ponudio večeru onome tko pogodi sastav. Zluradi komentari kažu da se sastav nije ni mogao pogoditi, jer je nemoguće proniknuti misli tako „talentiranog izbornika“.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.