Sepp Blatter: Cristiano na terenu izgleda poput vojnika, provodi više vremena kod frizera od Messija

Srijeda, 30. listopada 2013. 10:58 Napisao/la  SC

Predsjednik FIFA-e Sepp Blatter postao je persona non grata u Portugalu nakon gostovanja na Oxfordu gdje je usporedio dvojicu najboljih igrača današnjice

Predsjednik FIFA-e Sepp Blatter tijekom gostovanja na slavnom britanskom sveučilištu Oxford ovako je usporedio Lionela Messija i Cristiana Ronalda.

- Messi je dobar dečko. Njega bi svaka obitelj, svaka majka željela u svom domu. Igra predivan nogomet. Kada dribla izgleda kao da pleše. S druge strane imate Cristiana, koji je poput nekog vojnika na terenu. Jedan provodi više vremena kod frizera od drugog, ali ne mogu reći tko je najbolji. Kada bih ja birao kome ću dati "Zlatnu loptu", dao bih ju Messiju, rekao je Baltter.

Jasno da je ishitrena izjava podignula neviđenu medijsku prašinu u Portugalu i Madridu:

- Sada je jasno zašto Cristiano Ronaldo nema više "Zlatnih lopti". Ljut sam! Takvo što ne smije izaći iz usta osobe koja je na vrhu nogometnog poretka u svijetu. Ja jako dobro poznajem Ronalda i on je, osim sjajnog nogometaša, predivna osoba. Mnogi ga ljudi ne poštuju dovoljno kao osobu i igrača. Zabrinut sam za Portugal u dodatnim kvalifikacijama za odlazak na Svjetsko prvenstvo. Mržnja koju je Blatter pokazao prema Cristianu bi mogla naštetiti njegovim igrama, rekao je Paulo Futre, portugalska legenda.

Naravno da je reagirao i Ronaldo iza kojega je stao Real Madrid. Ukratko, ako je Blatter tražio dovoljno glasne protivnike, uspio je u namjeri.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.