Saudijska zvijezda nazvala Roberta Mancinija kukavicom i lažovom

Četvrtak, 18. siječnja 2024. 15:11 Napisao/la  SC
Saudijska zvijezda nazvala Roberta Mancinija kukavicom i lažovom

Robertu Manciniju nije laknulo nakon što je Saudijska Arabija u Azijskom kupu pogotkom u sudačkoj nadoknadi pobijedila Oman koji vodi Branko Ivanković.

Mancini nije mogao računati na trojicu reprezentativaca, koje otpisao nakon što su se sva trojica pobunila zbog svoga statua.

U medijima se oglasio Yasser Al-Qahtani, bivši saudijska zvijezda igrala je za reprezentaciju 112 puta, postigao je 42 pogotka.

- Nikad nisam sreo veću kukavicu od njega. On ne zaslužuje voditi ovu ekipu. On je kukavica, bez poštovanja i ima kompleksa. Mancini je odbacio igrače koji godinama služe Saudijskoj Arabiji. Zašto priča o toj trojici prije utakmice protiv Omana, kada je sastanak s njima bio prije mjesec i pol dana? Lažov! Kaže da je pitao igrače jesu li sretni sjediti na klupi, normalno je da je dobio negativni odgovor. Igrač koji kaže da je sretan na klupi, nije ambiciozan i ne zaslužuje biti u reprezentaciji, rekao je Al-Qahtani.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.