SP 2022 Rusija pobijedila Sloveniju, Matjaž Kek doživio poraz

Subota, 27. ožujka 2021. 17:12 Napisao/la  SC

ličić vratio Sloveniju u utakmicu preciznim udarcem s 20 metara u 36. minuti, ali rezultat se više nije mijenjao do kraja utakmice

Matjaž Kek
Matjaž Kek

Rusija je pobijedila Sloveniju u utakmici 2. kola Skupine H, Matjaž Kek doživio je u Sočiju poraz nakon što je u Ljubljani pobijedio Hrvatsku.

Utakmica je riješena u desetak minuta prvoga dijela, kada je Dzujba postigao dva pogotka.

Ruski napadač dominirao je snagom, pogodak je postigao kada je doslovno razgrnuo slovenske braniče nakon što je na prsa primio loptu koja se odbila od prečke.

Iličić je vratio Sloveniju u utakmicu preciznim udarcem s 20 metara u 36. minuti, ali rezultat se više nije mijenjao do kraja utakmice tijekom koje je momčad Matjaža Keka ostvarila veći posjed lopte (53%).

RUSIJA: Šunin, Fernandes, Semenov, Džikija, Kudrjašov, Golovin (od 49. Mirančuk), Ozdojev, Kuzjajev, Žemaletdinov (od 86. Mukhin), Dzjuba (od 86. Zabolotni), Žirkov (od 68. Karavaev).

SLOVENIJA: Oblak, Stojanović (od 61. Skubic), Blažič, Mevlja, Balkovec; Bijol (od 61. Vetrih), Lovrić (od 85. Zahović), Kurtić, Iličić, Zajc (od 75. Bohar), Šporar (od 75. Vučkić).

Kvalifikacije za SP 2022, Skupina H, 2. kolo: Rusijak - Slovenija 2:1 (Dzjuba 26, 35/Iličić 36)

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.