Rudi Garcia otkrio pravi smisao dolaska Cristiana Ronalda

Ponedjeljak, 09. siječnja 2023. 21:49 Napisao/la  SC
Rudi Garcia i Cristiano Ronaldo
Rudi Garcia i Cristiano Ronaldo

Zbog suspenzije koju je zaradio u Engleskoj, Cristiano Ronaldo trebao bi debitirati za Al Nassr 21. siječnja u utakmici protiv Al Ettifaqa.

- Za Saudijsku Arabiju, Cristiano Ronaldo je više od igrača. On je je jedan od najboljih na svijetu, pet puta je osvojio Zlatnu loptu. Mislim da je za razvoj nogometa u Saudijskoj Arabiji i na Bliskom istoku to jako bitno. Ako bih napravio usporedbu, mislim da je to slično kao dolazak Pelea u Cosmos New York u njegovoj eri, mislim na razvoj nogometa, sporta i kulture u Saudijskoj Arabiji, rekao je trener Rudi Garcia i istaknuo prvi veliki dobitak:

- Sada svi znaju gdje je naš klub. Mislim da smo sa 800.000 došli na deset milijuna pratitelja za nekoliko dana zahvaljujući dolasku Cristiana Ronalda, naglasio je Garcia.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.