Roberto Mancini: Sada počinje najteži mjesec, razmišljao sam o ostavci

Subota, 22. listopada 2022. 13:56 Napisao/la  SC
Roberto Mancini
Roberto Mancini

Roberto Mancini u razgovoru La Gazzetta dello Sport još je jednom govorio o bolnoj temi, Italija neće igrati u završnici SP-a u Kataru:

- Nešto smo pogriješili, ponekad treba imati i malo sreće, kao što se dogodilo na Europskom prvenstvu gdje smo zasluženo pobijedili. Moramo prihvatiti poraze, čak i ako su teški, i krenuti ispočetka. U kvalifikacijama smo uvijek bili u prednosti, dominirali smo. Izuzmemo li utakmicu s Makedonijom, koja je bila neuspješna jer smo primili gol iz prvog udarca u 94. minuti, u play-off smo ušli bez ijednog poraza. Dvije utakmice u Ligi nacija su nam malo pomogle, prolazak u Final Four je dobar rezultat, ali sada počinje najteži mjesec, naglasio je talijanski izbornik činjenicu  da će SP gledati na televiziji.

- Kada stvari ne idu dobro, jasno je da je odgovornost na treneru, razmišljao sam o odlasku, priznao je Mancini.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.