Robert Prosinečki u Bakuu pregovara s čelnicima azerbejdžanskog saveza

Ponedjeljak, 24. studenog 2014. 23:06 Napisao/la  SC

Prosinečki je u ponedjeljak doputovao u Baku, gdje je gledao utakmicu 13. kola između Khazar Lankarana i Neftchija

Robert Prosinečki prema svemu sudeći preuzima reprezentaciju Azerbejdžana. Prosinečki je u ponedjeljak doputovao u Baku, gdje je gledao utakmicu 13. kola između Khazar Lankarana i Neftchija. Nakon utakmice Prosinečki je počeo završne pregovore s čelnicima azerbejdžanskog saveza o uvjetima pod kojima bi trebao nasljediti Bertija Vogtsa. Prema neslužbenim informacijama, Prosinečki bi godišnje trebao zarađivati 1,5 milijuna USD.

Azerbejdžan se nalazi u kvalifikacijskoj skupini s Hrvatskom. U utakmici odigranoj u Osijeku hrvatska reprezentacija pobijedila je s čak 6:0 čime je sudbina Bertija Vogtsa bila zapečaćena. Nakon četiri odigrane utakmice Azerbejdžan nije osvojio ni jedan bod, a Hrvatska u Bakuu igra 3. rujna 2015. godine.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.