Robert Jarni smijenjen nakon šest utakmica, Ljupko Petrović preuzeo momčad Sarajeva

Ponedjeljak, 07. travnja 2014. 23:52 Napisao/la  SC

Sarajevo je pet kola prije kraja sezone vjerojatno ispalo iz utrke za naslov prvaka

 Robert Jarni smijenjen je nakon šest kola na klupi Sarajeva. Smijena se dogodila očekivano nakon što su nogometaši Sarajeva u 25. kolu Premijer lige BiH odigrali  bez pogodaka utakmicu protiv Rudara iz Prijedora.

- Iznenađen sam, samo su mi javili da dođen na potpisivanje raskida ugovora, izjavio je Jarni.

O igri Sarajeva najbolje govori činjenica da j vratar Matej Delač bio najbolji igrač gostuuće momčadi. Neodlučenim rezultatom u Prijedoru, Sarajevo je pet kola prije kraja sezone vjerojatno ispalo iz utrke za naslov prvaka. Momčad Roberta Jarnija u Kupu igra protiv Zrinjskog, nakon 0:0 na Koševu u uzvrati treba dati barem jedan pogodak što je misaona imenica.   

Igrači Sarajeva više od 375 minuta nisu postignuli pogodak u službenim utakmicama, igraju nogomet zbog kojega navijači gube strpljenje. Pozicija Roberta Jarnija zadnjih nekoliko tjedana upućivala je da smjena pitanje dana.

Ljupko Petrović naslijedit će Roberta Jarnija na klupi Sarajeva. Iskusni Petrović trenirao je niz uglednih klubova, vrhunac karijere doživio je na klupi Crvene zvezde s kojom je osvojio Kup prvaka 1990. godine.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.