Rade Bogdanović postao srpski problem, oglasio se predsjednik države

Ponedjeljak, 07. listopada 2024. 10:48 Napisao/la  SC
Rade Bogdanović
Rade Bogdanović

Rade Bogdanović postao je srpski problem!

Malo se sportskih komentatora može pohvaliti da se njima bave predsjednici država, Aleksandar Vučić na TV Pink ovako je prokomentirao žestoke reakcije navijača Crvene zvezde i Partizana na Bogdanovićeve kritike:

- Kada je čovjek neovisan, slobodan, čega da se boji? Hoće li ga linčovati više od mene? Teško! Privilegija neovisnih, slobodnih i mislećih ljudi je da se suprotstavljaju čoporu i onima koji ne žele ni čuti, ni slušati, a ni razmišljati, već samo da pripadaju čoporu, stao je Vučić u obranu Bogdanovićevih komentara.

Bogdanović je Srbin rođen u Sarajevu prije 54 godine, nikada nije igrao u Srbiji, vrhunac igračke karijere dosegnuo je u dresovima Atletica i Werdera.

Unatoč tome njegove riječi odjekuju srpskim medijskim prostorom, ovako je nedavno govorio o Crvenoj zvezdi:

- U meni su vidjeli neprijatelja. Čelništvo Zvezde me maknulo s televizije, jer sam im se zamjerio. Zabranio bih Zvezdi da ulaze u sudačku organizaciju i VAR sobu, uskratio bih im moć u medijima i utjecaj na srpski nogomet, kazao je Bogdanović.

Zanimljivo, Vučić je osvjedočeni navijač Crvene zvezde.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.