Kek više razočaran porazom od Cipra nego sretan pobjedom protiv Hrvatske

Srijeda, 31. ožujka 2021. 17:21 Napisao/la  SC

Osjećam se kao da dvije godine nisam ništa radio! U prethodnom ciklusu nismo blistali, ali bili smo konstantni, kaže slovenski izbornik

Matjaž Kek
Matjaž Kek

Slovenija je nakon povijesne pobjede (1:0) protiv Hrvatske doživjela poraze od Rusije (1:2) i Cipra (0:1):

- Ja sam najodgovorniji za ovaj rezultat, ali igrači će također morati uzeti svoj dio odgovornosti, jer ovo je bilo razočaranje za svih. Imamo tri boda, koja smo osvojili protiv prvog favorita u skupini, ali postignuli smo manje od očekivanog nakon prve utakmice. Istina je da su kvalifikacije tek počele, ali mi već zaostajemo. Gdje ćemo sada loviti bodove, ne znam!? Do rujna ima još puno vremena, još se puno toga može dogoditi, kaže razočarani izbornik Matjaž Kek.

Slovenija je dobro igrala protiv Hrvatske, nije loše izgledala na terenu tijekom poraza od Rusije, ali potpuno je razočarala jalovom igrom protiv Cipra:

- Nakon desete minute činilo se kao da svi igraju za sebe, sve se odvijalo suprotno dogovora, naših dosadašnjih principa. Osjećam se kao da dvije godine nisam ništa radio! U prethodnom ciklusu nismo blistali, ali bili smo konstantni. Ako se ovaj pad u igri odnosi na karakter, u velikoj smo nevolji. Morat ćemo dobro razmisliti kako dalje. Ova utakmica nam zaista ne služi na čast. Ako pogledate perspektivu, ona ne izgleda dobro. Puno sam više razočaran nakon poraza od Cipra nego što sam bio sretan zbog pobjede protiv Hrvatske. Time otprilike znate kakvo je moje mentalno stanje, kaže Kek.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.