Preminuo Luis Aragones, bivši izbornik španjolske nogometne reprezentacije

Subota, 01. veljače 2014. 13:27 Napisao/la  SC

Aragones je najslavnije dane karijere doživio 2008. godine kada je Španjolsku odveo do naslova prvaka na Europskom prvenstvu u Austriji i Švicarskoj

Luis Aragones, poznati španjolski nogometni trener, preminuo je u 75 godini života, objavila je španjolska Marca. Aragones je najslavnije dane karijere doživio 2008. godine kada je Španjolsku odveo do naslova prvaka na Europskom prvenstvu u Austriji i Švicarskoj. Bila je to prva titula u nizu za furiju, uslijedilo je naslov prvaka na Svjetskom prvenstvu (2010.) i Europskom prvenstvu (2012.).

Aragones je igračke dane proveo u Atletico Madridu za koji je u 370 utakmica zabio 172 gola te osvojio tri naslova prvaka Španjolske. Ujedno je igrao za Getafe, Real Madrid, Oviedo i Betis. U trenerskoj karijeri između ostalih vodio je Atletico Madrid, Barcelonu i Fenerbahče.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.