Pogledajte kako su gledatelji na Anfieldu dočekali Sven-Gorana Erikssona

Subota, 23. ožujka 2024. 20:54 Napisao/la  SC
Sven Goran Eriksson
Sven Goran Eriksson

Sven-Goran Eriksson ostvario je životnu želju u jeku (ne)izvjesne borbe protiv smrtonosne bolesti, tijekom humanitarne utakmice nogometnih legendi Liverpoola i Ajaxa poznati Šveđanin sjedio je na klupi Liverpoola.

- Ovo je bio san. Kao trener uvijek sam potajno želio doći u Liverpool, jer je to klub koji obožavam. Jednom smo bili blizu toga. Nije se nikada dogodilo, ali jest ove subote, kazao je 76-godišnji Eriksson.

Liverpool je ispunio želju Erikssonu kojemu je dijagnosticiran rak gušterače, u emotivnoj izjavi Eriksson je rekao da mu je preostala još najviše godina dana života.

Eriksson je na klupi uživao u društvu Iana Rusha, Johna Barnesa i Johna Aldridgea, igrali su Gerrard, Fernando Torres, Dudek, Škrtel, Litmanen, Kuyt,..

Pozivu se odazvao i Igor Bišćan, član generacije Liverpoola koja je postala europski prvak pod vodstvom Rafe Beniteza

Kako je su gledatelji na Anfieldu dočekali Erikssona možete vidjeti  OVDJE

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.