Pogledajte kako su Brahima Diaza dočekali u Maroku

Srijeda, 20. ožujka 2024. 23:48 Napisao/la  SC
Pogledajte kako su Brahima Diaza dočekali u Maroku

Brahim Diaz (24) odlučio je nastupati za Maroko!

Napadaču Real Madrida postalo je jasno da za njega nema budućnosti u španjolskoj reprezentaciji, pa je odlučio nastupati za državu u kojoj je rođen njegov otac Soufiane Abdelakader Mohand .

Maroko je na zadnjem SP-u bio najugodnije iznenađenje, izgubio je utakmicu za treće mjesto od Hrvatske, euforija se malo stišala nakon ranog ispadanja na Afričkom kupu nacija.

Diazov dolazak ponovo je izazvao euforiju, doček koji su Markonaci upriličili zvijezdi Real Madrida dostojan je dočecima velikana.

- Hvala svima na velikoj podršci, hvala kralju Maroka, nogometnom savezu. Velika je čast igrati za Maroko. Moje lice pokazuje koliko sam sretan. Učinit ću sve da učinim porodicu i državu sretnima, rekao je Diaz.

Brahim je karijeru počeo u Malagi, gdje je rođen.

Kao 16-godišnjak je otišao u Manchester City, no 2019. godine potpisao je za Real Madrid, do prošle sezone igrao je na posudbi u Milanu.

Kako su Diaza dočekali novinari možete vidjeti OVDJE

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.