Počeo El Clasico za Haalanda, Mino Raiola istog dana razgovarao s Realom i Barcelonom

Petak, 02. travnja 2021. 09:58 Napisao/la  SC

Menadžer i otac 20-godišnjeg norveškog napadača u Španjolskoj  počeli marketinšku kampanju

Mino Raiola i Alf-Inge Haaland snimljeni na madridskom aerodromu
Mino Raiola i Alf-Inge Haaland snimljeni na madridskom aerodromu

Počeo je El Clasico oko Erlinga Haalanda!

U četvrtak su Mino Raiola i Alf-Inge Haaland prvo obavili razgovor s predsjednikom Barcelone Joanom Laportom, a potom su privatnim zrakoplovom odletjeli u Madrid gdje su razdovarali s predsjednikom Real Madrida Florentinom Perezom.

Menadžer i otac 20-godišnjeg norveškog napadača u Španjolskoj su počeli marketinšku kampanju koju detaljno prate mediji, uskoro slijedi turneja po Engleskoj.

Cijena mladoga igrača raste unatoč negodovanju čelnika Borussije Dortmund, kojima ovakva medijska kampanja remeti dobru atmosferu u momčadi.

U Dortmunu su krajem tjedna čak izjavili da Erling Haaland nije na prodaju iako je svima jasno da njemački klub više ne može zaustaviti medijsku lavinu koju je pokrenuo Raiola.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.