Peszko i Wasilewski zbog ispada u pijanom stanju izbačeni iz poljske reprezentacije

Ponedjeljak, 09. travnja 2012. 15:31 Napisao/la  SC

Dvojac se u pijanom stanju posvađao s taksistom koji ih je odveo direktno u policijsku postaju

Slawomir Peszko i Marcin Wasilewski izbačeni su iz poljske reprezentacije nakon pijanog ispada i skandala kojega su izazvali u subotu. Dvojac se u pijanom stanju posvađao s taksistom koji ih je odveo direktno u policijsku postaju.

- Ne mogu ignorirati ovaj događaj. Prekrižio sam obojicu s popisa kandidata za EURO 2012. Šanse da budu pozvani u reprezentaciju jednake su nuli. Može ih samo biti sram. Imidž Poljske u Njemačkoj ponovo je ukaljan, rekao je  Franciszek Smuda, izbornik Poljske.

S druge strane Poljski nogometni savez objavio je da odluka nije konačna. Izbornik bi trebao putovati ovoga tjedna u Njemačku gdje će prisustvovati derbiju između Bayerna i Borussije Dortmund, te bi navodno trebao razgovarati s igračima.

Slawomir Peszko, koji igra za njemački Koln, sakupio je 25 nastupa i jedan pogodak za reprezentaciju Poljske. Marcin Wasilewski, iskusni branič koji igra u belgijskom  Anderlechtu, do sada je u 45 navrata obukao reprezentativni dres.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.